Kamagra információ
A Kamagra egy olyan kereskedelmi gyógyszer, amelyet tabletta formájában írnak fel. Elsősorban a merevedési zavar kezelésére használják. A Kamagra másodlagos és off-label felhasználási módjait is megemlítettük az alábbiakban.

A beteg kórtörténete, valamint az életkor és a nem határozza meg a Kamagra adagolását. A megfelelő gyógyszeradagolás meghatározásában a javasolt orvosi állapot mellett az alkalmazási mód is fontos szerepet játszik. Ezt az információt részletesen az adagolási szakaszban adtuk meg.

Bár ezek a leggyakrabban megfigyelt Kamagra mellékhatások, lehetnek mások is. Ezeket az alábbiakban felsoroltuk. Általában a Kamagra ezen mellékhatásai nem tartósak, és a kezelés befejeztével elmúlnak. Ha azonban ezek hosszabb ideig fennállnak, azonnal forduljon orvosához.

Azt is fontos megjegyezni, hogy a Kamagra terhes nőknél Nem alkalmazható nőknél, szoptatós anyáknál pedig Nem alkalmazható nőknél hatású. Fontos tudni, hogy a Kamagra hatással van-e a vesére, a májra és a szívre. Az ilyen mellékhatásokra vonatkozó információkat, ha vannak, a Kamagra-val kapcsolatos figyelmeztetések részben adtuk meg.

Az olyan betegségekben szenvedőknek, mint a szívbetegség, tüdő artériás hipertónia, tartózkodniuk kell a Kamagra alkalmazásától, mivel ez súlyos mellékhatásokat okozhat. A Kamagra egyéb ellenjavallatait az előttünk lévő szakaszokban tárgyaltuk.

Ezen kívül a Kamagra egyes gyógyszerekkel is súlyos kölcsönhatásba léphet. A teljes listát lásd alább.

Azt is tudnia kell, hogy a Kamagra nem biztonságos vezetés közben, és nem okoz függőséget.

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük